Konferencia regisztráció

Versenyzők számára

A konferencia regisztráció célja, hogy pontosan fel tudjuk mérni a résztvevők számát, érkezési időpontját, a szállásigényeket stb. A regisztrációs lapon szereplő adatok fognak a kitűzőjükön is szerepelni. Ebből a célból kérjük töltsék ki mellékelt XLS fájlt, a következőképpen:

  • Töröljenek minden sort ami nem Önökre vonatkozik.

  • Pontosan töltsék ki az adatokat, pirossal javítsák ki az esetleges hibákat.

  • Akik egynél több előadást tartanak, válasszák ki melyik dolgozattal
    regisztrálják magukat, a másik sort töröljék.

  • A fájlt saját nevükre nevezzék át, és küldjék el emailben  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

  • A regisztráció határideje 2013. március 10. éjfél.

 

Vendégek számára

A küldő intézményekből érkező vendégek, szakmai bizottsági tagok kérjük töltsék ki a rájuk vonatkozó regisztrációs lapot (ha lehet intézményenként összesítve), és küldjék el emailben  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . A pontos részvételi árakat a létszám függvényében fogjuk tudni kikalkulálni.

A konferenciát meglátogató barátok, ismerősök, családtagok a kitöltendő táblázat "Intézmény" rovatába legyenek szívesek azt írni, hogy "Látogató". Költségvonzattal nem rendelkező esetekben a regisztráció nem szükséges.

Határidő: 2013. április 4. éjfél.

Kiemelt támogatóink: